Samsun Adliyesi Fatma Çavuş Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanında ulusal ve uluslar arası standartları Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden alanında fark yaratmış, eğitim kalitesiyle ulusal ve uluslar arası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi; yaratıcı ve duyarlı, kendini ve insanları seven, analitik ve bağımsız düşünebilen, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:00-13:00 13:00-18:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokolle kurulan okulumuzda Çocuk Kulübü ile tam gün eğitim verilmektedir.

WEB - https://samsunadliyesifatmacavusanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KILIÇDEDE MAH. MUHİTTİN ÖZKEFELİ BUL. SAMSUN BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI BLOK NO 5 İLKADIM / SAMSUN

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz yeni yapılan Samsun Adliye Binasının bahçesinde bulunmaktadır. Merkezi bir konumda olup belediye otobüsleri ve minibüslerle ve rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlkadım İlçe merkezinde yer almaktadır.